Els patinets elèctrics no podran pujar al transport públic com autobusos i trens durant sis mesos. Aquesta prohibició ha començat aquest mes de febrer i s’allargarà fins al 31 de juliol, a causa de l’incendi provocat pel mal estat de la bateria d’un patinet en un ferrocarril el passat mes de novembre al terme de Sant Boi de Llobregat.

PUBLICITAT

La gerent de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat al Camp de Tarragona, Eugènia Domènech, explica que la mesura s’ha pres per “prudència” mentre es porta a terme un estudi en paral·lel. Així i tot, Domènech valora positivament la presència del patinet en el panorama de la mobilitat actual.

Fins que s’estudiï quines mesures prendre per evitar que aquest incident pugui tornar a passar, les multes per pujar el patinet elèctric a un transport urbà poden ascendir fins als 200 euros.

PUBLICITAT