Triomf contundent del Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó al grup C-2 de la lliga EBA després de dues derrotes consecutives. En el partit davant l’Esparreguera, jugat dissabte al pavelló Joana Ballart, els homes de Víctor Neila mostraven un joc molt sòlid i aconseguien superar el rival per 79 a 54.

PUBLICITAT

Al tercer quart – amb una diferència de 25 punts – el matx ja estava dat i beneït. Dels vallencs, Oriol Besora es convertia en el màxim anotador amb 22 punts.

Després d’aquesta victòria, el conjunt de la capital de l’Alt Camp acaba la jornada en quarta posició de la taula classificatòria amb 10 victòries i 6 derrotes, els mateixos números que el CBT que és tercer.

El proper enfrontament del CB Valls serà diumenge, a les dotze del migdia, a la pista del Pajarraco Santfeliuenc, líder de la categoria amb 15 victòries i 1 derrota.

PUBLICITAT