El pilar de 9 amb folre, manilles i puntals dels Castellers de Vilafranca, la Tarraco Arena Plaça i Quim Vilafranca han estat els protagonistes de la setzena edició de la Nit de Castells, celebrada aquest dissabte al Centre Cultural Municipal, pel que fa a guardons repartits.

PUBLICITAT

Els equips sanitaris, la canalla del món casteller, els 30 anys de gamma extra i els 25 anys dels castells de 10 i sense folre també rebien reconeixements.

La Nit de Castells va ser conduïda pels periodistes Carles Cortés i Aina Mallol i produïda per TAC 12 i La Xarxa. 27 televisions de tot Catalunya han emès l’espectacle, que es pot recuperar en el portal de La Xarxa. Presidents, caps de colla i altres dirigents de gairebé seixanta colles han assistit a l’acte, així com altres representats de col·lectius i organismes culturals. També hi han estat presents alcaldes i regidors dels ajuntaments de Tarragona, Vilafranca, el Vendrell, Terrassa, Reus, Mollet, Torredembarra i la Bisbal del Penedès.

PUBLICITAT