Avui destaquem que Ràdio Ciutat de Valls celebra els cinc anys amb dues activitats aquest mes. En primer lloc, el dijous 9 de febrer a dos quarts de vuit de la tarda es durà a terme una taula rodona entre periodistes de diferents ràdios a la Biblioteca Popular i, el dilluns 13 de febrer, de quatre a set de la tarda es durà a terme un programa especial a peu de carrer coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio.

PUBLICITAT

El regidor d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat, Jordi Cartanyà, assegura que la ràdio compleix amb l’objectiu d’informar a la població sobre el que succeeix a Valls i oferir una “eina de participació on les entitats i la gent pugui crear un podcast i fer conèixer el que passa en el seu entorn”. A més, Cartanyà es mostra satisfet amb l’evolució de la ràdio en aquests cinc anys.

A més, la ràdio tanca l’any 2022 amb un total de 1.182 podcasts, on s’inclouen les cròniques informatives, retransmissions esportives, l’informatiu diari ‘Vallsinfo’ o l’espai pels grups polítics municipals amb el programa ‘21’, entre d’altres, i fins a 135.000 visites a la pàgina web.

PUBLICITAT