El Patronat Municipal d’Esports, en col·laboració amb els ajuntaments de Valls i Puigpelat, organitza la 14a edició de la tradicional Caminada Popular que tindrà lloc el 26 de febrer. Aquest comptarà amb un recorregut de més de 14 quilòmetres i un desnivell acumulat de 50 metres que començarà a les nou del matí a la zona esportiva del Fornàs.

PUBLICITAT

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia, assegura que “el recorregut és fàcil” i que esperen entre “600 i 700 participants”. Per altra banda, David Segarra, representant del Patronat Municipal d’Esports de Valls, explica que l’objectiu és tornar als 700 participants.

A més, per segon any consecutiu la caminada serà solidària amb l’associació AFASIT que està orientada a l’acompanyament de víctimes i famílies d’abús sexual infantil a Tarragona. Els assistents podran col·laborar amb aportacions de cinc euros per persona i deu per família perquè l’entitat pugui impulsar campanyes de sensibilització, tallers, xerrades en centres educatius i formacions professionals. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dia 23 de febrer a través de la web del Patronat Municipal d’Esports o a les seves oficines.

PUBLICITAT