El senyor Joan Cabré ha fet donació al CB Valls d’una fotografia històrica, feta al Restaurant Casa Fèlix l’any 2002, amb motiu del 50è aniversari del club vallenc. En aquesta fotografia apareixen tots els presidents vius en aquell moment de l’entitat esportiva vallenca; així, podem identificar: Joan Güell (president fundador), Albert Girona, Roman Galimany, Gabriel Mestieri, Josep Torrella, Jesús Guiral, Josep Campamà i Anton Salat, al costat tots ells del ja esmentat Joan Cabré. També hi apareixen la filla de Joan Muret i l’esposa de Lluís Guasch, presidents que ja havien traspassat. A la fotografia també podem veure el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Enric Piquet, i el president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Ernesto Segura de Luna.

PUBLICITAT

La fotografia, que recull un ampli període de la història del principal club de bàsquet de l’Alt Camp, ha estat lliurada a l’actual president Magí Mallorquí de mans del Joan Cabré, qui fou el president més jove del que aleshores era la Secció de Bàsquet del CB Valls, i que ho fou des del 1971 al 1973, amb només 25 anys d’edat; a més, d’haver estat jugador del club en el que en aquell moment era la Segona Divisió Nacional. Cal destacar, també, que va ser durant la Presidència del senyor Joan Cabré que es va inaugurar el pavelló Joana Ballart. 

Joan Cabré continua vinculat al CB Valls gaudint ara com aficionat dels diferents equips del club i, molt especialment, del júnior masculí, conjunt en què hi participa actualment el seu nét seguint l’estela del seu avi.

PUBLICITAT