L’emissora municipal en línia de la capital de l’Alt Camp, Ràdio Ciutat de Valls (RCV), comença els actes commemoratius del seu cinquè aniversari i del Dia Mundial de la Ràdio  amb una taula rodona i un programa especial a peu de carrer, respectivament.

PUBLICITAT

La celebració dels cinc anys de Ràdio Ciutat de Valls arrenca aquest dijous 9 de febrer amb una taula rodona, a les 19.30h a la Biblioteca Popular, on els periodistes Esteve Giralt, de RAC 1, Josep Ramon Ruiz, de Catalunya Ràdio, i Carles Cortès, de Ràdio Ciutat de Tarragona, debatran sobre la ràdio local des d’una perspectiva generalista. A aquest acte obert al públic, hi estan especialment convidades les entitats i les persones que col·laboren amb l’emissora.

Pel que fa dilluns 13 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, es farà un espai especial de tarda en directe des del Fornàs amb l’equip del programa ‘Carrer Major’, que s’emet en xarxa per vuit emissores locals del Camp de Tarragona de 16.00h a 19.00h. També hi tindran un especial protagonisme els col·laboradors de Ràdio Ciutat de Valls i molts altres representants de la societat civil vallenca. 

Aquest mitjà de comunicació i de participació ciutadana, adscrit a la regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat i plenament consolidat després de cinc anys d’existència, va produir el 2022 un total de 1.182 podcasts entre cròniques, retransmissions esportives, plenaris municipals, informatius i col·laboracions, que van tenir més de 135.000 visites.

PUBLICITAT