La UE Valls rep la visita del Martorell aquest diumenge al Vilar en un partit més complicat del que diu la classificació. El Martorell és un dels pocs privilegiats que pot presumir d’haver-li tret punts als dos líders de la categoria durant la primera volta. Els barcelonins van empatar fa dues setmanes amb el Reddis i van passar per sobre els vallencs a la segona jornada de lliga, imposant-se per 3 a 0. A més, la setmana passada van tenir contra les cordes al tercer, el Santfeliuenc, que va acabar vencent per la mínima en temps descompte.

PUBLICITAT

Tot i competir de manera brillant davant els equips de la zona alta, el Martorell és 10è classificat, i la UE Valls necessita continuar guanyant per posar pressió al Reddis i al Santfeliuenc. Els de Manel Cazorla volen continuar sent sòlids a casa, on només han cedit tres punts en la derrota davant el Viladecans. El tècnic parla de la situació classificatòria, del rival i destaca les set setmanes consecutives sense conèixer la derrota.

El duel es jugarà diumenge, a partir de les 16:30h, al Vilar i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT