Joan Cabré ha fet donació al CB Valls d’una fotografia històrica, feta al Restaurant Casa Fèlix l’any 2002, amb motiu del 50è aniversari del club vallenc. En aquesta fotografia apareixen tots els presidents vius en aquell moment de l’entitat esportiva vallenca; així, podem identificar: Joan Güell (president fundador), Albert Girona, Roman Galimany, Gabriel Mestieri, Josep Torrella, Jesús Guiral, Josep Campamà i Anton Salat, al costat tots ells del ja esmentat Joan Cabré. També hi apareixen la filla de Joan Muret i l’esposa de Lluís Guasch, presidents que ja havien traspassat. A la fotografia també podem veure el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Enric Piquet, i el president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Ernesto Segura de Luna.

PUBLICITAT

Amb Cabré, expresident entre 1971 i 1973, repassem el passat, present i futur de l’entitat.

PUBLICITAT