Avui destaquem que coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, el programa de les vuit emissores de la Xarxa de Comunicació Local del Camp de Tarragona, Carrer Major, ha emès aquest dilluns una edició especial des del passeig President Tarradellas, a la zona del Fornàs, per commemorar el 5è aniversari de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT

Al llarg de les més de dues hores de directe, el programa ha tractat, entre d’altres, els castells, la calçotada, els esports o el paper de les entitats amb la participació d’alguns dels col·laboradors.

El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, ha reivindicat que l’emissora municipal en línia de la capital de l’Alt Camp ajuda a cohesionar socialment la ciutat.

Podeu recuperar el programa sencer de Carrer Major a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT