‘Priorart Ensemble’ fa aturada a Valls amb un repertori de clàssics catalans de cobla, cançó i arrel. El concert tindrà lloc aquest dijous, a les vuit del vespre, al Teatre Principal, en el marc del cicle de les Nits de Clàssics.

PUBLICITAT

El quintet d’aquesta formació de la comarca del Priorat està integrat per la violinista Marta Cardona, Miquel Àngel Cordero al contrabaix, Oriol Aymat al violoncel, Jordi Molina a la tenora i Marc Garcia a la trompa. Alguns dels temes que s’hi podran escoltar seran ‘Abril 74’ (Lluís Llach), ‘Juny’ (Juli Garreta) o Sant Martí del Canigó (Pau  Casals). El president dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp, Roger Padullés, assegura que Prioart Esemble pretén fer sonar música d’arrel mediterrània, de cobla i cançó en un format diferent.

En aquesta ocasió,  el grup interpretarà unes “Variacions sobre el toc de castells de Valls” que s’estrenaran durant el concert.

PUBLICITAT