Un dispositiu dels Arro dels Mossos d’Esquadra detenien aquest dimecres a Valls un home que es va saltar un control a la C-37 i va acabar detingut per diversos delictes.

PUBLICITAT

Els fets van succeir el passat 21 de febrer, al migdia, quan els agents es trobaven fent un control en una de les entrades de la capital de l’Alt Camp. De sobte, van ordenar que s’aturés un vehicle, però el conductor no en va fer cas i es va donar a la fuga.

A partir d’aquest moment, els agents van començar una persecució que va finalitzar al carrer Violeta, on van aconseguir aturar-lo. Els Mossos van començar a fer les comprovacions i van veure que el vehicle havia estat robat fa quatre dies. A més, l’individu, de 52 anys, no disposava del permís de conduir i acumulava més de 30 detencions.

Els Mossos arrestaven l’home per furt de vehicle, per conduir sense permís i també per resistència i desobediència als agents. Després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT