El lladre de les masies de Valls torna a ser detingut per la Policia Local després d’un parell de robatoris amb força a dues masies. Tal com informa el Vallenc els fets van succeir el dijous 23 de febrer al vespre quan una patrulla de la policia municipal vallenca van interceptar l’individu que transportava objectes i eines i el van portar a les dependències policials.

PUBLICITAT

Mentre l’home estava a la seu Policial, una trucada d’un veí de la zona del camí del Bosc denunciava que havien entrat a robar a la seva masia. Al ser convocat a la comissaria va reconèixer el material com a seu i va interposar una denúncia per robatori amb força que va acabar amb la detenció de l’home que portava els objectes robats i s’espera que passi a disposició judicial aquest dissabte. Per altra banda, un altre veí també hauria denunciat un robatori a la seva masia que hauria comès el detingut.

El lladre ja ha estat detingut en tres ocasions i supera la dotzena d’antecedents contra el Patrimoni.

PUBLICITAT