L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, repetirà com a alcaldable per Junts per Valls per les eleccions municipals d’aquest 28 de maig. Així ho ha anunciat en un acte al Teatre Principal on ha fet un repàs de la seva acció de govern en l’actual mandat i quins són els projectes de futur.

PUBLICITAT

L’alcaldessa destaca que Valls és una ciutat d’oportunitats i benestar i ho ha exemplificat amb la recentment aprovada ampliació del polígon industrial, les 3.900 persones formades per Vallsgenera o la congelació de la taxa de l’IBI, entre d’altres accions.

També valora positivament les accions preses en quant a mobilitat i sostenibilitat com, per exemple, la millora del Passeig dels Caputxins, el Passeig Tarradellas i el Passeig de l’Estació, la instal·lació de plaques fotovoltaiques, actualització de l’enllumenat públic de tipus LED.

Per altra banda, també fa èmfasis a l’apartat cultural, posant en relleu el projecte del Museu Casteller, el jaciment del Vilar o la recuperació de l’edifici de Ca Padró com a nova escola de música.

Per altra banda, també aprofita per parlar de projectes de futur treballar per un nou hospital per l’Alt Camp i la Conca de Barberà i continuar treballant per oferir habitatge que revitalitzi el Barri Antic.

PUBLICITAT