El Patronat Municipal d’Esports ha obert les inscripcions per la setena edició de l’Aeròbic Day, una Master Class de 4 sessions de diferents modalitats d’aeròbic que tindrà lloc el dissabte 25 de març al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini.

PUBLICITAT

Després de tres anys sense poder-se organitzar, l’Aeròbic Day es torna a organitzar amb més força i una novetat important: l’esdeveniment serà al matí. Començarà a les 10h i s’allargarà durant més de 3 hores. En el seu decurs es realitzaran sessions de diferents modalitats d’aeròbic i d’estils musicals. L’Aeròbic Day va adreçat a les persones abonades i usuàries del Patronat d’Esports i a tothom que li agradi aquesta modalitat coreografiada de Valls i comarca i altres ciutats del Camp de Tarragona a partir de 14 anys.

Les persones interessades es poden inscriure fins el divendres 24 de març, presencialment a la seu de CEM El Fornàs o través de la pàgina web del Patronat. El preu de l’activitat és de 5 euros i gratuït pels abonats.

PUBLICITAT