La UE Valls rep la complicada visita del Santboià aquest cap de setmana. Després de deixar-se dos punts en el tram final de partit al camp del filial del Prat, els de l’Alt Camp afronten un partit de màxima dificultat. El Santboià és quart classificat i arriba de fer dues grans actuacions. La passada setmana es va imposar al Santfeliuenc (2-0), tercer classificat, i fa dues va treure un empat molt meritori del camp del Reddis (0-0), segon.

PUBLICITAT

L’empat de la darrera jornada iguala a vallencs i reusencs al capdavant de la taula. El duel contra el Santboià és un partit de màxims i la UE Valls vol continuar sent sòlid i segur a casa, on sap que no pot fallar si vol mantenir-se com a líder. Manel Cazorla, tècnic dels de l’Alt Camp, parla del partit i valora el rival.

Cazorla anima a tota l’afició vallenca a assistir al que ha definiti com “un dels partits més complicats d’aquí a final de temporada”. El duel es disputarà aquest diumenge a les 16:30h al Vilar i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT