La Sala Kursaal serà l’escenari de l’Espai de l’Estudiant els dies  9 i 10 de març amb el lema “el futur comença aquí”. La present edició, organitzada un cop més pel Consorci Prouniversitari Alt Camp/Conca de Barberà bat novament record d’expositors, passant de 52 a 61. Així ho confirma el responsable del saló, Francesc Xavier Domingo.

PUBLICITAT

A més, també augmenten les previsions de centres visitants en un 25% respecte a l’any passat, millorant així dades prepandèmiques.

Amb aquests s’oferiran tota l’oferta formativa universitària de Catalunya així com cicles formatius i estudis de postgrau en diversos àmbits, i també altres recursos per estudiants com informació sobre beques o allotjaments. A més, comptaran amb l’acompanyament de professionals del Consell Interuniversitari de Catalunya, del departament d’Ensenyament, de l’Agència Catalana de Joventut i del departament d’Empresa i Ocupació.

L’Espai de l’Estudiant es pot visitar lliurement per tot aquell interessat en ampliar els seus estudis el dijous 9 de març a partir de dos quarts de quatre fins a les set de la tarda.

PUBLICITAT