El Teatre Principal ha estat l’escenari aquest dimarts de l’assemblea de la Llar de Jubilat. En el decurs de la trobada, que va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Dolors Farré; i els regidors Jordi Cartanyà i Sònia Roca s’informava de l’estat de les obres de rehabilitació de l’edifici de Ca Xapes, que preveu la finalització de la reforma a finals d’estiu.

PUBLICITAT

Precisament, la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, destaca que un cop finalitzi la primera fase dels treballs permetrà que els usuaris de la Llar de Jubilat puguin tornar a la seva seu històrica que van haver d’abandonar el 2008.

Ca Xapes, edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local i construït a mitjans del segle XIX, és un dels testimonis més destacats de l’arquitectura industrial de l’època. El projecte ha permès rehabilitar la totalitat de l’estructura i les cobertes i determinar, a través d’una primera fase, el pla d’usos del nou equipament.

PUBLICITAT