La Sala Kursaal de Valls és l’escenari aquest dijous i divendres del 23è Espai de l’Estudiant, saló de l’ensenyament de la demarcació de Tarragona, que enguany porta el lema “el futur comença aquí”.

PUBLICITAT

La present edició, organitzada un cop més pel Consorci Prouniversitari Alt Camp/Conca de Barberà, té 61 expositors, xifra que bat record i que ajuda a superar les tres edicions anteriors marcades per les restriccions de la Covid-19. Ho explica el responsable de l’organització, Francesc Xavier Domingo.

A més, també augmenten les previsions de centres visitants en un 25% respecte a l’any passat.

L’Espai de l’Estudiant ofereix tota l’oferta formativa de Catalunya  així com cicles formatius i estudis de postgrau en diversos àmbits, i també altres recursos per estudiants com informació sobre beques o allotjaments. A més, es compta amb la presència de professionals del Consell Interuniversitari de Catalunya, del departament d’Ensenyament, de l’Agència Catalana de Joventut i del departament d’Empresa i Ocupació.

PUBLICITAT