El Club Bàsquet Valls rep la visita del Granollers i tornarà a competir després de descansar la passada setmana en el partit ajornat davant el Barça B. Els vallencs volen continuar guanyant i amb l’objectiu de seguir el ritme de la zona de dalt per no allunyar-se o perdre el ritme contra, precisament, el filial blaugrana. 

PUBLICITAT

Els vallencs reben un Granollers que suma 4 derrotes consecutives, contra rivals de la zona mitja i baixa de la taula. Els de Granollers no han pogut superar al SESE ni al Roser, tampoc han guanyat a dos equips que lluiten per allunyar-se de la zona de descens com l’Olivar i l’Esparreguera. 

El matx entre CB Valls i Granollers es disputarà dissabte a partir de les sis de la tarda al pavelló Joana Ballart de Valls amb Carles Homs com a principal amenaça. El Valls de Víctor neila té clar que no pot desperdiciar cap bala més d’aquí a final de temporada si vol estar a la Fase d’Ascens a LEB Plata i superar al Barça B a la classificació de la Conferència C-2.

PUBLICITAT