La Unió Esportiva Valls cau golejada a Sarrià per 3 gols a 0 en un partit que es va decantar en deu minuts de la segona meitat després d’una hora de joc igualadíssima.

PUBLICITAT

Sense gols a la primera meitat, els vallencs eren els que tenien les millors ocasions tot i que sense gaire perill. La segona part canviaria completament després d’una reacció local imparable. Lluis Viñas obria la llauna al 65 amb un gran gol i cinc minuts més tard, Alfonso Beguer ampliava distàncies. Els locals van aprofitar el cop moral i al minut 75, Ignasi Domènech sentenciava el matx.

Els locals aprofitaven per oblidar-se de les derrotes contra els equips de la zona alta com el Reus Reddis o el Santfeliuenc i sumen tres punts importants en el seu duel per la permanència.

Amb aquesta derrota, el Valls es deixa el lideratge a Sarrià i trenca la dinàmica positiva de 10 partits sense perdre. De fet, els vallencs només han perdut tres duels des de principi de temporada, els tres per 3 gols a 0. Ara, al capdavant de la taula, es queda el Reus Reddis, líder en solitari, després de guanyar per 5 gols a 0 a l’Atlètic Sant Just.

PUBLICITAT