L’advocat i exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa participarà al cicle de xerrades mensual “Objectiu Independència” que organitza l’Assemblea Valls-Alt Camp. L’acte tindrà lloc aquest dimecres 15 de març, a partir de les 19 hores, a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs, i serà presentat per l’advocat tarragoní Pere Grau.

PUBLICITAT

Costa oferirà la conferència titulada “La independència, a les nostres mans. Es tracta d’una xerrada on es proposarà una estratègia per aconseguir la independència i en què s’analitzaran diversos aspectes de l’actualitat política i jurídica del procés.

L’ANC Valls ha previst que la propera xerrada tingui lloc dissabte 15 d’abril, a les 12 hores, a la plaça dels Alls, a càrrec del filòsof i lingüista Jordi Martí Monllaó.

PUBLICITAT