Avui destaquem que L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls trasllada les seves demandes als grups polítics locals. L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls ha mantingut durant les darreres setmanes reunions amb diferents representants dels grups polítics municipals. Les trobades han servit per expressar el malestar de les empreses del polígon per l’estat de les infraestructures, els serveis i la seguretat.

PUBLICITAT

Valls per la Llengua, l’espai de cooperació que aplega 71 entitats de la ciutat, ha presentat el Convit 2023, un repte ciutadà que pretén augmentar l’ús social del català a Valls a través d’un canvi en els hàbits lingüístics. Concretament es proposa a tothom que hi vulgui participar que durant 21 dies intenti mantenir el català quan parli amb persones que ja entenen aquesta llengua.

Josep Costa serà el proper convidat al cicle xerrades de l’ANC Valls. L’advocat i exvicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, participarà al cicle de xerrades mensual “Objectiu Independència” que organitza l’Assemblea Valls-Alt Camp. L’acte tindrà lloc aquest dimecres 15 de març, a partir de les 19 hores, a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs, i serà presentat per l’advocat tarragoní Pere Grau.

PUBLICITAT