Una final pel Club Bàsquet Valls la que disputarà el conjunt dirigit per Víctor Neila al pavelló Joana Ballart. Els vallencs s’enfronten al seu màxim rival en la lluita per assaltar la segona plaça de la competició, el Barça B, a qui van aconseguir guanyar la primera volta, una victòria que podria tenir molt de valor de cara al final de la temporada. 

PUBLICITAT

Així valora l’enfrontament l’entrenador del Club Bàsquet Valls, Víctor Neila.

Els vallencs arriben tocats després de caure contra el Granollers. Els blanc-i-vermells apuren les seves opcions contra un Barça B que no és infal·lible, ja va caure fa tres setmanes davant el Roser i els vallencs no han pogut fer el salt a la segona posició per algunes derrotes inesperades.

El matx per la darrera plaça que dona accés a la Fase d’Ascens es disputarà aquest dimecres a dos quarts de nou de la nit al pavelló Joana Ballart, degut a l’ajornament que va demanar el filial blaugrana fa dues setmanes. 

PUBLICITAT