L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha obert enguany una nova línia d’activitat entre els seus programes de formació ocupacional. En concret, des de finals de gener s’ha posat en marxa per primera vegada un programa de Formació Ocupacional Dual, en una iniciativa finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Institut de Secundària Jaume Huguet de Valls i diferents empreses del sector de la fabricació mecànica.

PUBLICITAT

El programa s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys amb majors dificultats per accedir al mercat laboral. La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Rovira, explica les sortides professionals que obtindran un cop acabin.

En aquesta primera edició, un total de 8 alumnes reben formació professional especialitzada i són contractats a la vegada per empreses locals, de l’Alt Camp i el Baix Camp, en un programa que preveu la seva finalització d’aquí un any.

PUBLICITAT