L’Ajuntament de Valls lliura els premis Dolors Vives i Rodón 2022 per reconèixer els millors treballs acadèmics i activitats per promoure l’equitat de gènere. Aquests han estat lliurats per l’alcaldessa, Dolors Farré, i el regidor d’Igualtat, Jordi Cartanyà, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Cartanyà explica que són uns premis amb l’objectiu de “treballar la igualtat de gènere i l’equitat a la ciutat”. A més, també destaca la qualitat dels treballs presentats.

La premiada en la categoria de treball de recerca de batxillerat ha estat Ainara Peris Maldonado amb el treball “La dona a través de la moda durant els segles XIX, XX i XXI” i l’accèssit per Noelia Flores Álvarez amb el treball titulat “Se’ns tracta igual en la publicitat del s. XXI?”. Per altra banda, en la categoria d’activitats de diferents centres educatius el premi ha estat pel projecte “Mirem el Nadal amb ulleres liles” de l’Escola Enxaneta i en la categoria d’activitats de diferents formats d’entitats s’ha emportat el guardó el projecte “Grup de dones i salut mental” de l’Associació Porta Oberta.

PUBLICITAT