Avui destaquem que la Jove Capella Reial de Catalunya fa aturada a les Nits de Clàssics dels Amics de la Música de Valls amb un concert aquest dimecres, a partir de les vuit del vespre, a l’antiga església de Sant Francesc, el qual l’Ajuntament recupera com a equipament cultural.

PUBLICITAT

Ja fa dos anys que el temple està en obres. En aquesta primera fase de rehabilitació s’han consolidat les voltes de l’edifici i s’ha renovat tota l’estructura de la coberta. De cara a la segona fase, la regidora d’Urbanisme, Sònia Roca, apunta que, un cop aprovat definitivament el projecte, els treballs podrien començar el 2024.

Sota la direcció de Lluís Villamajó, la Jove Capella Reial de Catalunya interpretarà “Lagrime d’amante al sepolcro dell’amata’. Es tracte d’un viatge musical a les sonoritats del romanticisme i el barroc

PUBLICITAT