Després de rebre un cop molt dur aquest dimecres al Joana Ballart davant el filial del Barça, el CB Valls visita aquest cap de setmana la pista del cuer del grup, l’Helios. Els de l’Alt Camp han quedat pràcticament sense opcions de classificar-se per la fase d’ascens amb dues derrotes consecutives a casa en un moment crucial. Però, mentre hi hagi vida, els vallencs han de fer la feina. I aquesta és guanyar tot el que queda fins a final de temporada, començant per la visita a Saragossa, i després esperar.

PUBLICITAT

L’Helios és últim classificat destacat, amb només un triomf en vint partits disputats i lluny del penúltim, contra qui va encaixar una derrota contundent el passat cap de setmana. El CB Valls és un equip superior als aragonesos, però serà el tercer partit en una setmana dels de Víctor Neila, qui assegura que aquest aspecte jugarà un paper important per la plantilla a nivell mental.

En el cara a cara de la primera volta al Joana Ballart el CB Valls no es va trobar, ni molt menys, amb un partit senzill. De fet, el va acabar guanyant per tan sols un punt de diferència (69-68). El duel es disputarà aquest dissabte a les 20h al Pavelló del CN Helios de Saragossa.

PUBLICITAT