El Patronat Municipal d’Esports de Valls amb la col·laboració de l’empresa Bendhora organitzaven una sortida de marxa nòrdica el passat dissabte 18 de març pels voltants de la Riera de Gaià. Una quinzena de participants van poder gaudir d’una ruta circular de 13 quilòmetres planers, que es van fer amb un esplèndid dia assolellat.

PUBLICITAT

La sortida per camins i senders de tota mena ens porta fins a la torre al cim de Sant Simplici, el mas d’en Cosidor i la pedrera del Mèdol on es va aprofitar per a recuperar forces. Tot seguit fins el castell de Santa Margarida per acabar ruta al punt de sortida a ala Riera de Gaià.

El Patronat d’Esports amb la col·laboració de l’empresa Bendhora està preparant pel proper trimestre les sortides i una nova sessió d’iniciació que anirà adreçada a totes les persones que encara no coneixen aquesta activitat i vulguin aprendre les nocions bàsiques de la marxa nòrdica: la presa dels bastons, la posició respecte el cos, el treball del tronc i els braços, i la coordinació dels bastons amb la marxa.

PUBLICITAT