La cantant vallenca, Mariona Escoda, recentment guardonada amb el premi Enderrock com a millor artista revelació, ha anunciat que el proper 31 de març traurà al mercat el seu nou àlbum amb el títol “D’una altra manera”.

PUBLICITAT

Es tracta d’un disc amb aires de pop, cançó d’autor i , fins i tot, rock de 10 cançons en què Escoda busca reivindicar-se. D’altra banda, vol mostrar-se tal com és, sense barreres i sense cap frontera.

Amb un so fresc, actual i esquinçador, el disc pretén sorprendre i no deixar indiferent a ningú.

L’àlbum ha comptat amb la col·laboració, entre d’altres, d’Àlex Pérez, Roger Rodés, Manu Guix, Adrià Salas o Alicia Rey. Està previst que es presenti el proper 16 d’abril a la Sala Paral·lel 62 en una gira, que pendent d’anunciar noves dates de més concerts, ja ha exhaurit les entrades a Vic i Barcelona.

PUBLICITAT