El Club Bàsquet Valls ha presentat un equip inclusiu format per esportistes amb capacitats diverses. Es tracta d’un projecte batejat amb el nom d’Inclubàsquet de l’Associació Pro Inclusive Sports, que treballa per donar visibilitat a persones amb diversitat funcional; i compta amb la col·laboració de la Fundació Ginac i l’empresa Lear Corporation.

PUBLICITAT

El president del CB Valls, Magí Mallorquí, destaca la sensibilitat social de la iniciativa.

Des de fa uns mesos, l’equip inclusiu del CB Valls  ja entrena un cop a la setmana i ha pogut participar en algunes trobades de bàsquet que s’han organitzat a la demarcació de Tarragona. Tot i això, la presentació oficial es farà ,dissabte a la tarda, en el transcurs de la mitja part del partit que el primer equip masculí de Lliga EBA ha de disputar davant l’Igualada.

PUBLICITAT