Més de 1400 alumnes dels centres educatius vallencs s’han concentrat avui a les 12 del migdia a la plaça del Pati per reclamar canvis urgents davant de la crisi climàtica. Aquesta iniciativa, impulsada pel Seminari d’Escoles Verdes, al qual pertanyen totes les escoles i instituts de Valls, i la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls, s’emmarca dins del moviment iniciat per l’activista Greta Thunberg l’any 2018, Fridays for Future.

PUBLICITAT

En les darreres setmanes els alumnes han estat treballant la temàtica del canvi climàtic a les aules, amb les seves causes, conseqüències i solucions. Els coordinadors d’aquest programa de cada centre porten a terme activitats com aquesta amb l’objectiu d’educar ciutadans crítics i participatius implicats en la problemàtica mediambiental.

PUBLICITAT