La sessió plenària d’aquest dilluns 27 de març presenta una moció consensuada per tots els grups polítics que ha de servir per rebutjar el pas del transport ferroviari de mercaderies del corredor del mediterrani per Valls i l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Tot i que el secretari d’Estat d’Infraestructures, Xavier Flores, ja va anunciar fa uns dies que aquests trens no passarien per aquest punt, la moció segueix en l’ordre del dia amb l’objectiu de mostrar-s’hi en contra i donar suport als barris que n’haguessin pogut resultar afectats.

Al mateix ple, també se sotmetrà a votació la tercera modificació de crèdit del 2023 i l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbana Municipal en l’àmbit de Provença.

El ple de l’Ajuntament de Valls tindrà lloc, a partir de les 17 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT