La Unió Esportiva Valls va tenir molts problemes per superar l’Atlètic Sant Just. En el partit, jugat dissabte, corresponent a la jornada 22 del grup 3 de 1a Catalana, els blanc-i-vermells apel·laven l’èpica en el temps de descompte.

PUBLICITAT

El matx començava amb bon peu pels visitants al minut 33 de la primera part gràcies a una diana d’Aumatell. A la represa, però, el Sant Just en menys de deu minuts aconseguia remuntar el marcador amb dos gols.

Al minut 83, tornava la reacció vallenca amb un xut de Xavi Fabra des de fora de l’àrea. Amb el 2-2, els locals comptaven amb més d’una ocasió clara per emportar-se els tres punts, però va ser el Valls qui anotava el 2 a 3 definitiu amb gol de Xavi Samper després d’un rebot defensiu provocat per la sortida d’un córner.

A pesar del patiment, el tècnic, Manel Cazola, mostrava la seva satisfacció de l’actuació dels seus homes.

Un cop acabada la jornada, la UE Valls se situa a un punt per sota del Reddis, equip que ahir es va deixar dos punts després d’empatar al camp del Viladecans. Pel que fa al coixí amb l’equip que marca l’última posició per jugar la Superlliga Catalana la propera temporada és d’11 punts.

PUBLICITAT