Diversos pares, alumnes i membres de la comunitat educativa han aturat el ple municipal de Valls per l’allargament de les obres de la cuina de l’escola Baltasar Segú. Durant els primers minuts del plenari, mentre intervenia el regidor d’Hisenda, Finances i Contractació Pública, Martí Barberà, l’alcaldessa Dolors Farré s’ha vist obligada a interrompre la sessió davant les protestes dels manifestants des de la plaça del Blat.

PUBLICITAT

Aquest fet extraordinàri ha obligat a l’alcaldessa a reunir-se d’urgència amb els pares i mares que s’havien apropat fins al consistori. Així ho explicava l’alcaldessa que treballen en signar el conveni amb el Departament d’Educació i que esperen resoldre la situació.

Per la seva banda, Paloma Vicente, representant de l’AMPA del Baltasar Segú explicava que l’aturada d’aquestes obres han comportat que la situació sigui limit pels alumnes.

Així doncs, la problemàtica de l’escola Baltasar Segú ha acabat trascendint en la sessió plenaria de l’Ajuntament de Valls, que ha pogut finalment reprendre la seva activitat.

PUBLICITAT