Avui destaquem que el conseller del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, ha visitat avui el Pius Hospital de Valls on ha firmat un document on es compromet a la creació d’un nou parc sanitari a la ciutat. Aquest comptarà amb un nou hospital, un nou centre d’atenció primària (CAP) i un nou sociosanitari.

PUBLICITAT

Balcells reconeix la feina feta pels professionals sanitaris del centre i considera que necessita “espais nous” per continuar fent la seva tasca. A més, també es compromet a iniciar els tràmits el més aviat quan tinguin el terreny.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, destaca de l’acord la millora dels equipaments que considera, actualment, deficitaris, de la qualitat i quantitat dels serveis de cara al futur i de les condicions dels professionals sanitaris de Valls.

PUBLICITAT