Avui destaquem que Esquerra Republicana a Valls ha presentat aquest dimecres les 31 persones que formen la seva candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig.

PUBLICITAT

La seva cap de llista, Teresa Rull, ha donat a conèixer la totalitat de la llista a la sala d’actes del Convent del Carme acompanyada de la secretària general adjunta, portaveu d’Esquerra Republicana i diputada al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta i la vicesecretària general de Feminismes i LGTBI d’Esquerra Republicana i diputada al Parlament, la vallenca Raquel Sans.

Rull ha destacat que ha confeccionat un equip que no només es basa en els noms, sinó que compta amb la preparació per treballar per a la ciutat.

De cara a les eleccions municipals del 28 de maig, els republicans presenten un projecte de ciutat a partir de quatre grans eixos: millora de la qualitat de vida de les persones, medi ambient i canvi climàtic, acció ciutadana i participació i igualtat entre les persones.

PUBLICITAT