Les dues colles dels Xiquets de Valls segueixen fent progressos en aquesta pretemporada castellera.

PUBLICITAT

La Colla Vella actuava dissabte a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. En una cita, celebrada a la plaça de la Font, els del Portal Nou s’anotaven la primera clàssica de 8 de l’any amb el 4de8, el 3de8 després d’un intent desmuntat i el 2de7. S’acomiadaven amb tres pilars de 5 i quatre pilars de 4.

Al final de l’actuació, el cap de colla dels rosats, Manel Urbano, destacava els canvis introduïts en les estructures.

La Vella tornarà a actuar dissabte, a les sis de la tarda, a Sitges, en el marc de la diada de Sant Jordi acompanyada de la colla local i els Castellers de Sants.

Tornant a Tarragona, els amfitrions, els Xiquets, estrenaven temporada amb el 5de7, el 7de7 i el 3de7 i el 4de7 simultanis. Tancaven la jornada amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

La tercera colla a plaça, els Xiquets de Reus, s’anotaven el 5de7, el 2de7 després d’un intent desmuntat i el 4de7 amb el pilar. Per acabar, descarregaven el pilar de 5 i tres pilars de 4.

Pel que fa la Colla Joves tenia compromís, diumenge al migdia, al barri de Santa Úrsula en el marc del Memorial Àngel Solé. Els del carrer d’en Gassó completaven el 5de7 després d’un intent desmuntat, el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7. S’acomiadaven amb el pilar de 5 i tres pilars de 4.

La propera sortida de la Joves serà aquest diumenge, a les dotze del migdia, a Vilanova, en el marc de la diada de Sant Jordi al costat dels Bordegassos locals, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell

PUBLICITAT