Aquest dissabte 22 d’abril Valls celebra la primera edició de la fira del fanzine i l’autoedició. Impulsada des del Casal Popular La Turba amb el paraigües d’Altres Lletres, la fira vol esdevenir un espai de trobada d’artistes que utilitzen altres maneres de publicar que no són estrictament el llibre.

PUBLICITAT

La plaça de les Garrofes de la capital de l’Alt Camp, serà l’escenari d’aquesta fira que recollirà l’obra i el treball de diferents persones de tota Catalunya, obrint la porta a un tipus de fira difícil de trobar fora de les grans ciutats i capitals.

El fanzín és una publicació independent editada en suport físic, normalment de baix cost i amb edicions limitades. La fira vol posar en valor aquest format editorial vinculat a la cultura lliure i autogestionada, pròxima a allò anomenat underground, que resisteix la gran dictadura tecnològica. També pretén mostrar l’art que aquestes edicions tenen i que serveixen de pont, moltes vegades, entre el llenguatge plàstic i l’escrit. 

A més, la plaça de les Garrofes, també comptarà durant la mateixa jornada amb l’Ecofira del Camp de Tarragona i la fira de Roba Sostenible organitzades pel Grup de Consum La Bajoca. 

PUBLICITAT