El passat dissabte 15 d’abril el Patronat Municipal d’Esports de la mà del tècnic de marxa nòrdica, Joan Manel Rubio de l’empresa Bendhora, va fer un intensiu de l’activitat de marxa nòrdica proposant una sessió d’iniciació per dissabte i una sortida per diumenge.

PUBLICITAT

El dissabte es va començar a la pista d’atletisme Marta Galimany(El Fornàs)amb la sessió d’iniciació. Una desena de persones que van començar familiaritzant-se amb la presa dels bastons, la posició respecte el cos, el treball del tronc i els braços, i la coordinació dels bastons amb la marxa fins a experimentar la tècnica diagonal. Tot seguit i gaudint d’un matí assolellat però ventós, van posar en pràctica tot l’après gaudint d’una ruta planera i circular fins Alió.

El diumenge, prop d’una quinzena de marxaires varen gaudir un dia magnífic de sol tot realitzant una ruta circular des de Santes Creus fins el Pont d’Armentera, on la tornada va coincidir amb un tram de la ruta de la Capona del Pla de Santa Maria.

La següent sortida que donarà per acabada el programa de marxa nòrdica del present curs, serà el dissabte 13 de maig des de la Mora fins a Torredembarra. El circuit serà de 12 quilòmetres i amb un desnivell de 85 metres.

PUBLICITAT