Valls ha organitzat diversos actes per celebrar la festivitat de Sant Jordi. Un any més, les parades de llibres i roses al carrer i la despertada dels dracs són les propostes més significatives.

PUBLICITAT

Tant dissabte com diumenge, a partir de les 8 del matí, el Pati, el carrer de la Cort i altres zones de la ciutat tindran instal·lades les tradicionals parades de llibres i roses a l’exterior. En cas de pluja, l’organització ha reservat la sala Kursaal perquè s’hi puguin ubicar.

La cultura popular també tindrà un protagonisme especial amb la despertada i cercavila dels dracs, actes que es concentraran diumenge entre la franja de tarda i vespre. A més, al migdia, al Pati, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània.

En la vessant més educativa, dissabte, a les 11 del matí, a la Biblioteca Popular tindrà lloc l’acte de lliurament del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi i dilluns, a les 10 del matí, a la sala d’actes del Centre Cívic, serà el temps per escoltar el recital de poesia a càrrec dels alumnes dels cursos de Català, Memòria i Tast de Lletres.

Finalment, l’apartat musical aposta per un concert diumenge, a dos quarts de dotze del matí, a la capella del Roser, a càrrec de la Coral Infantil Cors Alegres.

PUBLICITAT