Aquest dijous 20 d’abril l’Institut d’Estudis Vallencs inicia el Cicle de reflexions sobre l’eutanàsia que oferirà diverses sessions d’ara fins al juny. L’encarregat de donar el tret de sortida serà el Dr. Miquel Domènech amb la conferència “Aspectes bioètics al final de la vida”, que buscarà reflexionar sobre les cures pal·liatives, a les quals ha dedicat la seva vida professional, i els conflictes ètics que es plantegen amb l’eutanàsia.

PUBLICITAT

Domènech explica que l’objectiu de la seva xerrada serà explicar “què són exactament les cures pal·liatives” i “quins són els conflictes bioètics que es troben amb els malalts a fi de vida”. A més, considera que és necessari parlar sobre aquestes qüestions que han causat més polèmica en la societat en general que dins del món mèdic.

La xerrada serà a dos quarts de vuit de la tarda a l’Institut d’Estudis Vallencs i l’entrada és completamente gratuïta.

PUBLICITAT