Els grups de foc de la Unió Anelles de la Flama presentaran aquest dissabte 22 d’abril al migdia el nou conjunt de productes de marxandatge especial per correfocs. Es tracta d’un barret de palla i un mocador de tela negra de cotó amb els logotips de la UAF i dels diferents elements de foc de l’entitat: el Drac, el ball de Diables i el Bou Tradicional. Amb l’impuls d’aquests nous productes es vol animar a la ciutadania perquè torni a acompanyar sota el foc a aquests elements en els diferents actes en els quals participen durant la Festa Major de Sant Joan o en l’icònic correfoc de la Fira de Santa Úrsula.

PUBLICITAT

L’acte de presentació començarà a partir de les dotze del migdia. Des de la plaça del Pati s’iniciarà una tabalada amb el grup de timbalers del ball de Diables de Valls que recorrerà els carrers de la Cort, Peixateria, Sant Antoni, Sant Pere, Forn Nou, plaça dels Alls, Santa Anna, Nou i que finalitzarà a la plaça de la Zeta. Allí, al voltant de les 12:30 h, s’iniciarà un amable vermut musical i es podran adquirir els nous productes

Els nous barrets i mocadors es podran adquirir durant la diada de Sant Jordi a la parada de la Unió Anelles de la Flama situada a la plaça del Pati, juntament amb la resta de productes de marxandatge de l’entitat. També es podran aconseguir al local social de la UAF i en diversos establiments vallencs que s’anunciaran pròximament a través de les xarxes socials de la UAF.

PUBLICITAT