Nou cap de setmana de compromisos per les dues colles vallenques. En el marc de la diada de Sant Jordi, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuarà aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, al Cap de la Vila de Sitges, acompanyada de la colla local i els Castellers de Sants.

PUBLICITAT

Després d’estrenar els primers castells de 8 la setmana passada a Tarragona, l’agrupació que dirigeix Manel Urbano pretén, com a mínim, repetir-los. Tampoc es descarta que puguin estrenar el pilar de 6 i, fins i tot, fer algun pas més.

Pel que fa la Colla Joves Xiquets de Valls serà diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú acompanyada dels Bordegassos locals, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell,.

En aquesta cita, els del carrer d’en Gassó volen completar la primera clàssica de 8 de l’any amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7, tres estructures que encara no han vist llum a plaça.

PUBLICITAT