Mariona Escoda, Electrica Dharma, 31 FAM, La Fúmiga, Julieta i Figa Flawas seran els principals grups de música que actuaran per la Festa Major de Sant Joan a Valls entre el 20 i el 25 de juny.

PUBLICITAT

L’Hort del Carme, la plaça de l’Oli i el Pati acolliran les bandes, orquestres i solistes de la celebració amb una programació elaborada amb la Comissió de Músiques que ha consensuat la diversitat d’estils i de públics.

La plaça de l’Oli iniciarà els concerts festius el 20 de juny amb la banda de versions Les Que Faltaband. En aquest espai, també s’hi faran les actuacions de Xabi Aburruzaga (22 de juny), Muskhaa i una nit de DJ.s dels 90 (23 de juny), Mazoni (24 de juny) o els locals Murmur (24 de juny)

 A l’aparcament de l’Hort del Carme, passaran Lal’ba, La Fúmiga i Júlieta (22 de juny), l’Elèctrica Dharma, FAM, Coco i DJ Trapella (23 de juny) i Mariona Escoda, Lildami, Figa Flawas i DJ Turu (24 de juny)

Finalment, el Pati tornarà a ser l’escenari dels ballables amb les orquestres Costa Brava per la nit de la revetlla i el grup Loren pel dia de Sant Joan.

El cartell musical d’aquest any vol posar en valor el talent vallenc, amb grups i cantants de la ciutat i la comarca que s’estan projectant i que estan excel·lint a nivell nacional.

PUBLICITAT