La UE Valls disputa aquest cap de setmana el derbi davant el Reddis a domicili en la darrera oportunitat per mantenir viu el somni de l’ascens a 3a RFEF. És el millor partit del grup 3 de la Primera Catalana, així ho demostren els resultats i la tendència d’ambdós conjunts fins ara: primer contra segon.

PUBLICITAT

La punxada dels de l’Alt Camp a casa contra el Molins va fer créixer a cinc punts la distància, per això els vallencs necessiten la victòria a Reus si volen posar esperança a les últimes quatre jornades. La temporada ja és molt bona, l’objectiu d’entrar a la Superlliga és coll avall des de fa setmanes, però els de Manel Cazorla no renuncien a res. Mentre hi hagi opcions, lluitaran la primera plaça fins al final. En parla el tècnic.

El duel es disputarà aquest diumenge, a partir de les 17h, a l’Estadi Municipal de Reus i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT