Avui destaquem que el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, en una ponència portada a terme aquest divendres 28 d’abril al matí a la Cambra de Comerç de Tarragona, ha explicat que pretenen potenciar les plantes regeneradores d’aigua a Catalunya en els següents cinc anys previst en el pla de gestió 2022-2027 en l’àmbit de la regeneració.

PUBLICITAT

A més, Reyes destaca que també tenen intenció de fer-ne 25 plantes regeneradores en zones d’interior i, entre elles, destaca una a Valls que tindrà un cost de 2,3 MEUR.

Per altra banda, el director explica que la importància és tenir diferents fonts i, si els embassaments estan en una bona situació prioritzar-los, ja que és una aigua “més barata” i mantenir les plantes dessalinitzadores i regeneradores a un ritme més baix que augmentaria en cas d’entrar en una situació d’escassetat d’aigua.

PUBLICITAT