Aquest diumenge 7 de maig Valls viurà la 6a edició de la Clàssica de Xavi Tondo, que enguany porta com a gran novetat que serà la seu del Campionat de Catalunya elit i sub-23. Aquesta comptarà amb un límit de 200 corredors imposat per la federació.

PUBLICITAT

Quim Royes, un dels organitzadors de la cursa, assegura que “és un honor” per la organització, ja que converteix la prova en un trampolí de joves promeses del ciclisme català. A més, una altra de les novetats es que canvia el punt de sortida tradicional del barri del Fornàs al Portal Nou. Royes explica que és per adaptar-se a les noves restriccions del Servei Català de Trànsit.

El tret de sortida es donarà a les 10 del matí i els corredors hauran de portar a terme un recorregut de més de 140 quilòmetres que recorrerà municipis de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp i Priorat i passarà pels colls de la Batalla, d’Alforja, la Morera, Albarca i Vilanova de Prades.

PUBLICITAT