Actuació plàcida de la Colla Joves Xiquets de Valls a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí. Diumenge al migdia, els de la camisa vermella descarregaven el 5de7, el 3de8 i el 4de8. Marxaven de plaça amb el pilar de 5 i tres pilars de 4.

PUBLICITAT

A la mateixa diada, els Nois de la Torre completaven el 3de6, el 4de6 amb el pilar i el 3de6 amb el pilar.

El proper compromís de la Joves serà diumenge, a les dotze del migdia, a la festa major del Milà, on actuaran acompanyats de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Pel que fa la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que ha descansat aquest cap de setmana, també té fixada una sortida, diumenge a les dotze del migdia, a la festa major de Sant Anastasi a Lleida, al costat de la colla local, els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada.

PUBLICITAT