Foto: Guillem Pasano

La UE Valls repeteix jornada al Vilar per segona setmana consecutiva. L’equip rep al Vilanova i la Geltrú en el penúltim partit a casa d’aquesta temporada. El gol del Santfeliuenc en els darrers minuts el passat diumenge va fer volar dos punts de l’Alt Camp deixant ja pràcticament sense opcions als vallencs per assolir la primera plaça. La realitat és que el Reddis es troba set punts per sobre quan tan sols en resten nou per jugar-se.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Tot i això, els de Manel Cazorla volen tancar la temporada amb bones sensacions. El rendiment ha estat més que positiu al llarg de la campanya, l’objectiu de la Superlliga és a les mans des de fa setmanes, l’equip és segon i ha somiat fins a gairebé el final amb l’ascens a 3a FEF. Cazorla destaca que s’ha de donar molt valor a la temporada dels seus, més enllà d’aquesta breu mala dinàmica de resultats en l’últim tram.

Toca competir les tres jornades que queden de la millor manera, i no serà fàcil. El Vilanova arriba al Vilar com l’equip més en forma del grup, amb quatre victòries consecutives, una d’elles al camp del Reddis, i jugant-se la possibilitat de ser equip de Superlliga. El duel es disputarà aquest diumenge, a partir de les 16:30h, al Vilar i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT